Syödään yhdessä!

Markkinapaikka kaikille ruoanlaittajille!

Maailma on täynnä mahtavia ruoanlaittajia ja usein parhaat reseptit löytyvät jonkun kotoa. Oli kyseessä intohimoinen kotikokki, satunnainen sopankeittäjä tai jo kovan luokan ammattilainen, WeFiFo antaa jokaiselle ruoanlaittajalle tasavertaisen markkinapaikan tuoden maksavat asiakkaat ruokapöytääsi nauttimaan hyvästä ruoasta ja mielenkiintoisesta seurasta.

WeFiFo tuo mielenkiintoisen lisätarjonnan ruokamaailmaamme. Yhdessä syöminen tuntemattomien ihmisten kanssa avaa positiivisesti ajatusmaailmaamme ja yhdessä nautittu ruoka vain maistuu paremmalle.

Sosiaalinen syömisen mahdollisuus kuuluu kaikille!

Etsi Ruokaa

Featured Events

Tämä ruokapöytä on katettu kaikille!

WeFiFo on “Airbnb” ruokapöydälle! Se yhdistää kotikokit, illallisisännät ja ruoka pop-upit nälkäisten vieraiden kanssa. Kuka tahansa voi liittyä mukaan, niin kokkina kuin syöjänä. Ansaitse lisätienestiä tai luo itsellesi täysin uusi ura. Tai jos vain haluat helpotusta viikottaiseen ruoanlaittoon, maistuvaa ja edullista ruokaa lähelläsi sekä tavata uusia ihmisiä rennossa ympäristössä, WeFiFo on ratkaisu.

Etsi Ruokaa

Kohta ei enää kenenkään tarvitse syödä yksin. Pääsemme pian yhdessä maistelemaan mitä mahtavimpia kotikeitoksia ja tapaamaan uusia ihmisiä, koska yhdessä syöty ruoka maistuu paremmalle. WeFiFo tuo laajan ja mielenkiintoisen lisätarjonnan ruokamaailmaamme niin kotimaassa kuin ulkomailla. Ulkona syöminen on pian mahdollista edullisesti kaikille ja kaikkialla.

Pauliina Pirkola | WeFiFo Suomen johtaja

Press

Syödään yhdessä, nyt ja aina!

Yhdessä syöminen alkaa olla jo katoava kansanperinne. Digitaalisuus eristää meitä. Olemme sosiaalisia verkossa, mutta emme enää oikeassa elämässä. Ruokapöytä on mitä parhain paikka jakaa kokemuksia ja näkemyksiä, oppia uusista kulttuureista ja kokeilla uusia makuja. WeFiFo on luotu sosiaalista syömistä varten, mutta on myös ok olla vain läsnä, kuunnella muita ja nauttia ruoasta. Pääasia on, että syödään yhdessä.

Lue lisää

Paikallisuuden ja yhteisöjen puolesta!

WeFiFo puhuu paikallisuuden ja yhteisöjen puolesta. Pientuottajat, yksilöt ja yhteisöt ovat osana WeFiFo perhettä. Haluamme viedä ihmiset sinne mistä raaka-aineet ja yksilölliset reseptit tulevat. Sinun ruokasi on ainutlaatuista. Me haluamme tulla maistamaan!

Lue lisää
whatsapp logo